Топ певиците на Пайнер“ винаги пеят в препълнени до краен

...
Топ певиците на Пайнер“ винаги пеят в препълнени до краен
Коментари Харесай

Невиждана еуфория по Мария! Пред клубовете я чакат опашки от фенове до ранни зори

Топ певиците на „ Пайнер “ постоянно пеят в претъпкани до краен лимит клубове. Рядко обаче може да се види по какъв начин пред входа има огромна опашка от хора, на които им е казано, че потенциалът на заведението към този момент е напълнен и няма свободно пространство, и все пак те да стоят и да чакат извън с вярата, че ще съумеят да влязат по-късно.

Когато някъде е фул, за тези, за които няма място, просто се насочат към друга дискотека. Но не по този начин стоят нещата, когато представителката на модерния поп фолк Мария пее, научи HotArena .

Откакто тя влезе във „ ВИП Брадър “ и сподели по какъв начин едно нежно миньонче може да се опълчи на наедрял мъж като началник Петров, в името на това да отбрани достолепието си или член на своето семейство, Мария се изкачи много високо в очите на феновете , даже и на тези, които не слушат музиката й.

В събота брюнетката излезе от Къщата поради присъединяване в Пловдив. Очевидци описват, че до ранни зори вътре е било фраш, а на открито до края на празненство нощта стояли куп хора, очаквайки най-малко да я зърнат, когато тя си потегля.  

Да се доберат до подпис или селфи със звездата естествено било разкош и се оказало недостижимо. Няколко гарда се погрижили Мария да няма никаква връзка с хората в близост, което е част от регламента на „ ВИП Брадър “. Те я държали под око и вътре, а на потегляне са се погрижили небрежно да я измъкнат, с цел да не получава информация отвън рамките на шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР