Топ моделът Александра Богданска проговори за развода си Даниел Петканов.

...
Топ моделът Александра Богданска проговори за развода си Даниел Петканов.
Коментари Харесай

Алекс Богданска проговори за развода: Още обичам Дани, той е голямата ми любов



Топ моделът Александра Богданска проговори за развода си Даниел Петканов . В изявление за graziaonline.bg хубавицата не крие, че тежко минава през раздялата и сърцето й е разрушено.

Тя съпоставя разлъката с Дани с печал, с всичките му тъмни страсти и усеща. Не крие, че първоначално е чувствала гняв, яд и се е самообвинявала, само че в последна сметка е почнала да гледа метафизичен на нещата. „ Научих си уроците “, безапелационна е Алекс, която счита, че връзките й с Дани са били част от нейната карма.

Тя към момента изживява раздялата с всичките й последствия и не е подготвена за нова връзка. Вярва в любовта и е на мнение, че все още Лудия кореспондент продължава да бъде огромната й обич.

Имат положителни връзки и се стараят разводът им да не се отразява на сина им Габриел. Той към момента е едвам на 3 годинки и не осъзнава какво се случва. Радва се, че има „ доста къщи “ с разнообразни играчки във всяка една от тях. Алекс държи синът й да знае, че няма виновност за раздялата с баща му и двамата постоянно ще го обичат.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР