Топ манекенката от 90-те години Ирен Онтева се подложи на

...
Топ манекенката от 90-те години Ирен Онтева се подложи на
Коментари Харесай

Носът на известна красавица мина за трети път под ножа

Топ манекенката от 90-те години Ирен Онтева се подложи на поредна ринопластика. Блондинката си отряза носа за трети път, само че не е напълно несъмнено, че е за финален. Тя не беше удовлетворена от обонятелния си орган и го поправя много преди тези интервенции да станат всеобщи. Бившата възлюбена на Ицо Стоте манекенки изкара няколко години с първата си ринопластика и се подложи на втора, правейки носа си още по-малък и тъничък.

От последните й фотоси излиза наяве, че неотдавна още веднъж си е резнала носа, който към този момент е напът да изчезне, написа " Уикенд ". Манекенката, чиято кариера започва в средата на предишния век е прекомерно суетна и постоянно се разкрасява. Тя бе и една от първите, поставили силикон в бюста си, само че през годините не е увеличавала размера на имплантите си.

48-годишната към този момент манекенка към момента може да се похвали с изкусително тяло и дълги крайници. Поддържа формата си със спорт и доста внимава с какво се храни. Тя несъмнено няма и ден трудов стаж и цялостен живот е била обгрижвана от състоятелните мъже до нея и се е разхождала по стилните сцени. Припомняме, че пенсионираната моделка стана майка през 2005 година, когато на бял свят се появи синът й Кристиан, чийто татко е Христо Сираков, с който Онтева се раздели малко по-късно. Към днешна дата за благополучието й се грижи възрастен италианец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР