Tоп крадецът на коли Иван Яневски – Шумахера и негови

...
Tоп крадецът на коли Иван Яневски – Шумахера и негови
Коментари Харесай

Шумахера и бандата му с хватки в съда, сменят адвокати

Tоп крадецът на коли Иван Яневски – Шумахера и негови хора, хванати за грабеж на банкомат, отсрочват за повторно съвещанието на съда, което би трябвало да реши дали да останат за непрекъснато в ареста. Причината е, че арестуваните желаят да сменят юристите си, написа "24 часа ".
Те бяха тикнати зад решетките откакто при започване на март взривиха банкомат на столичния бул. "Рожен " и бяха хванати след гонене с полицията. Групата е разследвана и за други гърмежи на банкомати в София.
Днес Софийският градски съд заседава по мярката им за неотклонение. Единият от арестуваните, Росен Цветков, обаче се яви без юрист, тъй като бранителят му е ангажиран по друго дело.
Цветков изясни, че желае да бъде защитаван от определен от него юрист. Само преди два дни, на съвещанието във вторник, той смени юриста си преди съвещанието.
"Вашият интерес е по-бързо да се прегледа това дело ", сподели ръководителят на правосъдния състав Калин Калпакчиев и предизвести, че при трето отсрочване съдът ще назначи длъжностен юрист на Цветков.
Според осведомени евентуално е с опитите за отсрочване на съвещанието Шумахера и бандата му да си търсят комфортни съдии.
Мерките за неотклонение се гледат всеки вторник и четвъртък от дежурни по график съдии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР