Топ гримьорът на звездите Мис Бони си навлече гнева на

...
Топ гримьорът на звездите Мис Бони си навлече гнева на
Коментари Харесай

Мис Бони натири Емилия! Изпляска й ретро СНИМКИ от преди операциите

Топ гримьорът на звездите Мис Бони си навлече гнева на фолк певицата Емилия, публикувайки ретро фотоси на пайнерката отпреди 10 години. Тя загърби предишното си освен с някогашния си обичан Коко Динев, само че към този момент не желае да си спомня и по какъв начин изглеждаше преди.

Емилия има голям брой пластични интервенции, а най-очевидната е тази на носа й. Настоящата русокоска прибягна до ринопластиката след злополука, само че се говореше, че причина за трансформацията, е станала и физическа „ интервенция “ от страна на Коко.



Обществена загадка е, че той постоянно й е посягал, а Емилия криеше настойчиво грозните обстоятелства до неотдавна. Сега, откакто към този момент е свободна от въздействието му, тя постоянно се осмелява да споделя детайлности от персоналния си живот с него.
На старите снимки Емилия е освен с нослето си по рождение, само че и с червеникав цвят коса, с надалеч по-тънки вежди и с съвсем изчезнали скули. Днес тя е изцяло друга оттогава и избира да не се обръща обратно, по тази причина не й е изключително прелестно, когато някой вади усмивки от старите ленти.


Нищо чудно Мис Бони да бъде учтиво помолен да изтрие компроматите, с цел да не смущава спокойствието на Емилия. Приятелят й – милионерът Жорж Башур, бди над нея зорко и не желае половинката му да се усеща унизена по никакъв мотив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР