TOP Gear стигна до края на пътя след 46 години

...
TOP Gear стигна до края на пътя след 46 години
Коментари Харесай

Легендарното предаване Top Gear пред своя край след 46 години на възходи и падения

TOP Gear стигна до края на пътя след 46 години – с решението на шефовете, че няма път обратно след злополуката, която съвсем умъртви Андрю „ Фреди “ Флинтоф.


На екипа на предаването е казано да се концентрира върху последващи планове, оповестиха английските медии.

Бъдещето на шоуто на Би Би Си – обичано на почитателите и продавано по целия свят – беше сложено под подозрение, откакто някогашната звезда на крикет Фреди получи лицеви пострадвания и счупени ребра на тестовата писта през декември предходната година.

Източник от предаването сподели: „ Top Gear беше институция в английската телевизия, само че чувството е, че няма метод да продължи след злополуката на Фреди.

" В Би Би Си са наясно, че едвам не са изгубили живота на водещ, до момента в който е снимал сегмент, и имат чувството, че би било демонстрация на неприятен усет да продължат да вършат такива рискови материали.

" Това е мъчно решение, само че надълбоко в себе си те знаят, че е вярно, защото твърдите почитатели на предаването няма да желаят да видят безгрижна версия. "

Ко-водещите на " Топ Гиър " Пади Макгинес и Крис Харис към момента не са коментирали обществено злополуката на Фреди.

Фактът, че решението е било взето преди 10 месеца, е подразнил продуцентите.

" The Sun " разкрива, че най-малко един от тях възнамерява да заведе правосъдно дело против Би Би Си за пропуснати изгоди.

Източникът добави: " Нещата могат да станат неприятни, защото хората, свързани с шоуто, са изгубили толкоз доста поради нерешителността на шефовете на Би Би Си.

Фреди трябваше да бъде откаран в болница, откакто триколесният му роудстър се прекатурна с висока скорост на летището в Дънсфолд Парк, Съри.

Пистата на Top Gear беше известна със супербързите обиколки на загадъчния играч Стиг и известния сегмент " Звезда в автомобил на рационална цена ", в който участваха посетители като Том Круз, Камерън Диас, Саймън Коуел и Гордън Рамзи.

Оттогава част от мястото е продадено за преустрояване на 2600 жилища, само че почитателите се надяваха, че ще бъде открито друго местонахождение.

Въпреки това някои критици считат, че шоуто е излязло от най-хубавата си форма.

Top Gear се излъчва за първи път през 1977 година, когато Анджела Рипон и Том Койн са водещи в Би Би Си Midlands, една година преди националната мрежа да се заеме с продукцията.

Предаването става хитово, откакто Джереми Кларксън го поема през 1988 година

Той напуща 11 години по-късно, само че се завръща през 2002 година за възобновена версия дружно с Ричард Хамънд и Джейсън Доу, по-късно сменен от Джеймс Мей.

Тримата напуснаха през 2015 година, отстъпвайки място на поредност от водещи, измежду които артистът от " Приятели " Мат Лебланк, някогашният началник на отбора от Формула 1 – " Джордан Гранд При " Еди Джордан и телевизионният водещ Крис Еванс.

Търговското поделение на Би Би Си, BBC Studios, продава франчайза по целия свят, подсилен от събития онлайн и серия от артикули.

Поредица от интернационалните версии, в това число в Южна Корея, Китай и Франция, способстваха за рентабилността на поредицата през 46-те години на възходи и падения. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР