Топ дизайнерката Мегз отново е на био вълна. Каканашева изненада

...
Топ дизайнерката Мегз отново е на био вълна. Каканашева изненада
Коментари Харесай

Мегз пръсна 30 бона, за да си оправи косата!

Топ дизайнерката Мегз още веднъж е на био вълна. Каканашева изненада почитателите си като показа, че смъква перуките и екстеншъните. За удивление на всички нейната лична коса е пораснала доста от престоя ѝ в къщата на Биг Брадър и амбициозното миньонче наподобява доста добре без изкуствени добавки, написа Хот Арена.

Злите езици шушукат, че хубавицата е дала маса пари, с цел да порасне косата ѝ, тъй като от напрежението и прекомерното отнасяне - тя не е желала да пораства.
Мегз се е допитала до експерти в Германия, където са й приготвили специфичен серум за напредък на косата и разликата е изумителна. Говори се, че създаването на този серум е коствало на Каканашева 15 хиляди евро.
Това е много скъпо наслаждение, само че е реалност, че няма и помен от изтощената и накъсана коса, която видяхме на екран, когато Биг Брадър наказа Каканашева да върви без грим и екстеншъни.
Други пък шушукат, че разхубавяването на дизайнерката се дължи на това, че е щастлива и влюбена. Самата Мегз към този момент все по-малко мълчи по тематиката и показа пред прочут вестник, че в никакъв случай не е била по-щастлива и към този момент е подготвена да стане майка.
Втората прищявка на хубавицата е, че тя ще размени първокласния си джип Мерцедес с колело, тъй като желае да дава добър образец на почитателите си. Мнозина се съмняват, че Мегз ще се откаже от този разкош, с цел да подкара нормално колело, само че както всички знаем при нея няма невъзможни неща и като нищо ще захвърли тузарското возило.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР