Топ артистите на Solomun са акцентът в програмата на клуба

...
Топ артистите на Solomun са акцентът в програмата на клуба
Коментари Харесай

Adriatique гостуват на YALTA CLUB в събота

Топ артистите на Solomun са акцентът в програмата на клуба за декември.

Наситената стратегия на YALTA CLUB за декември продължава този уикенд с нашумялото дуо Adriatique. На 16 декември любимците на Solomun ще се качат зад пулта на Room 2, а Liubo Ursiny - резидентът на клуба, ще открие вечерта. Това ще бъде последното клубно събитие на YALTA CLUB преди SOLAR Christmas.

Adriatique към този момент имат построено име в света на електронната музика, a историята им си заслужава да бъде разказана. Първоначалната среща сред тях може би е орис, тъй като и двамата живеят в Цюрих, и двамата се споделят Adrian. Съдба или не, професионалната им връзка и обвързване с музиката е повода те да се повдигнат като диджеи и продуценти. Още през цялото време на кариерата им е явно, че те се допълват взаимно. Докато единият усъвършенства музикалните си влечения към американската хаус музика и детройтското техно, другият се концентрира върху дълбоките мелодии и европейското техно. Първият постоянно избира студиото, до момента в който вторият не може да устои на удоволствието да бъде зад пулта. Тяхното партньорство съчетава две разнообразни визии, водени от общата цел да се свържат с публиката, която споделя тяхната религия, че музиката е медитация. Adriatique са издавали за лейбъли като Culprit, New York‘s Wolf & Lamb, London‘s Supernature и Robot. Най-важният релийз обаче е този за лейбъла на Solomun, Dynamic. Deep in the Three ги води до върха, а след още няколко сполучливи части за лейбъла, момчетата се трансформират в топ артистите на Solomun. Adriatique са неизменима част от всички негови празненства, тези на Dynamic и празненствата Solomun+1, които направиха същински възторг в Ибиза. Швейцарците се харесват от аудиторията най-много поради наличието си в клубовете по света, което може да бъде разказано като работа на същински селектори със звучене, което е разнообразно, само че интелигентно. След съвсем десетилетие взаимна работа, през 2016 те извършиха огромната си фантазия - да основат своя лична музикална платформа за изкуство. Лейбълът носи името Siamese и издава техни продукции, както и такива на други актьори, стига те да съответстват с вижданията на швейцарците.

Билети за събитието може да намерите на входа на YALTA CLUB в деня на събитието на цена от 20 лева
От този сезон клубът показва и услугата Discount Guestlist, който важи за 16 декември. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало единствено да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected] .

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР