Топ актрисата Ирмена Чичикова заминава за ледения континент. Звездата има

...
Топ актрисата Ирмена Чичикова заминава за ледения континент. Звездата има
Коментари Харесай

Ирмена Чичикова заминава за Антарктида

Топ актрисата Ирмена Чичикова отпътува за ледения континент. Звездата има голямо предпочитание да опознае Антарктида и няма самообладание да отпътува до там, научи HotArena.

Ирмена има познати, които вървят на експедиции и по думите й е единствено въпрос на време, с цел да стъпи на Антарктида, написа " България през днешния ден ".

" Много желая да отида там ", признава актрисата. " Това е непознато място за мен. И доста искам да го опозная. Обожавам да пътувам и да откривам нови и непознати места ", споделя още звездата.

Ирмена е запленена от ледения континент и даже участта в фотосите на новия филм " Писма от Антарктида ". Част от фрагментите са снимани на Южния полюс, само че Ирмена снима единствено в България.

В лентата Чичикова влиза в облика на 33-годишната очна лекарка Диана. Тя крие от детето си, че баща му е мъртъв и го заблуждава, че татко му е на експедиция в Антарктида, с цел да не му разкрие истината.

Във кино лентата играе и лидерът на българската експедиция на Южния полюс професор Пимпирев. Именно той възпламенява Ирмена по ледения континент и тя разчита с негова помощ да стигне до там.

" Сега съм по-близка с него. Така че е още по-лесно да отпътува за Антарктида. Научих доста неща за това непознато за индивида място по време на фотосите на кино лентата ", споделя актрисата.

Тя незабавно харесва ролята във кино лентата, още щом й я оферират. За нея това е нещо друго, защото не е влизала в толкоз трагичен облик.
" Още на кастинга се харесахме с режисьора. Ролята ми хареса. Много е тежка. Обичам такива облици. Колкото по-тежка е, толкоз по-добре за мен ", прибавя Чичикова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР