Tony KW-31 e оригиналeн детски телефон във формата на часовник(снимка:

...
Tony KW-31 e оригиналeн детски телефон във формата на часовник(снимка:
Коментари Харесай

Canyon пусна два смарт часовника за първолаците


Tony KW-31 e истински детски телефон във формата на часовник
(снимка: Canyon)

Д ва нови модела детски смарт часовници на Canyon ще обезпечат на родителите непрекъсната връзка с първолаците и сигурност на най-малките възпитаници. Умните устройства Tony KW-31 и Sandy KW-34 към този момент са налични в комерсиалната мрежа у нас.

Детски телефон във формата на часовник – това е Tony KW-31 , предопределен за връзка с детето по време на учебно заведение и извънкласни действия. Подходящ е за деца над петгодишна възраст, като за вярното му действие не се изисква връзка със смарт телефон, а също така включва седем просветителни игри, калкулатор, будилник, календар и хронометър.

Моделът разполага със слот за 2G SIM карта, което разрешава на дребните консуматори да получават и изпращат позвънявания и SMS известия когато и да е.  Камерата и диктофонът дават опция за опазване на фотоси и гласови известия, а слотът за microSD карта разрешава предпазване на музика или аудио книги, както и тяхното възпроизвеждане посредством вградения високоговорител.

Tony KW-31 има моден дизайн, явен LCD екран с резолюция 240×240 пиксела и автентичен интерфейс. Литиево-полимерна батерия 380 mAh поддържа устройството в работно положение до четири дни в режим на подготвеност и до два дни в развой на дейна приложимост.

Телефонът е резистентен на механични повреди и мъчно може да бъде изгубен. Продава се с 12 месеца гаранция в три цвята – розово, черно и жълто-сиво – на целесъобразна цена от 49,90 лева

Sandy KW-34 обезпечава непрекъсната сигурност за децата
(снимка: Canyon)

Детският смарт часовник Sandy KW-34 предлага всички функционалности за следене на местоположението на детето и спешна връзка с него. Той дава отговор на търсенето от страна на от ден на ден родители на сигурност за детето си и опция да се свържат с него при всевъзможни условия.

Чрез слагане на 2G SIM карта в Sandy KW-34 може да бъде проследено точното местонахождение на детето посредством смарт телефона на родителя, благодарение на приложението Canyon Life. Благодарение на GPS модула, местоположението на детето се дефинира с акуратност до 5 метра. Смарт часовникът е екипиран и с бутон за бърза връзка с родител или аставник.

Моделът разполага с функционалност за установяване на безвредна зона за придвижване на детето от родителя и изпращане на особено уведомление, когато детето напусне откритата безвредна зона.
още по тематиката
Уникален за Sandy KW-34 е неговият сензорен екран с диагонал от 1,44 инча и резолюция от 128×128 пиксела. Часовникът е дребен и лек, с тегло единствено 42 грама, и е екипиран с приятна на досег и съвременен дизайн силиконова каишка.

Освен това поддържа значими функционалности като приемане и реализиране на повиквания, будилник, крачкомер, камера и игра. Вградена технология удължава живота на батерията до четири дни с едно зареждане.

Смарт часовникът Sandy KW-34 се предлага на пазара в синьо-сиво и розово-сиво и гаранция от 12 месеца на целесъобразна цена от 65,90 лева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР