Тонислав Попов е новият финансов директор на най-голямата транспортно-логистичната компания

...
Тонислав Попов е новият финансов директор на най-голямата транспортно-логистичната компания
Коментари Харесай

Транспортният лидер DISCORDIA се цели в топ 10 в Европа с нов финансов директор

Тонислав Попов е новият финансов шеф на най-голямата транспортно-логистичната компания у нас DISCORDIA. С богатия си опит и впечатляваща кариера той ще внесе нова сила и стратегическо мислене в компанията по пътя ѝ към влизане в топ 10 на транспортните компании в Европа.

Тонислав е потвърден водач в региона на финансите и висшия мениджмънт с дълготраен опит на световни и районни позиции в огромни интернационалните компании. В GlaxoSmithKline той е заемал основни стратегически позиции, в това число световен финансов шеф за експортните интервенции, основан в Обединеното кралство. Преди това е работил в Unilever, където е натрупал скъп опит в редица районни позиции в Румъния.

Преди присъединението си към DISCORDIA Тонислав Попов е бил и финансов шеф и член на Управителния съвет на bTV Media Group.

Тонислав има изключителни умения в стратегическото обмисляне, ръководство на финансовите потоци, разбор на комерсиалната активност, ръководство на риска и бизнес трансформации. Той е специалист във внедряването на нови процеси и системи, което ще бъде от голяма изгода за DISCORDIA.

Образованието му включва магистърски степени по „ Търговски бизнес “ и „ Международни стопански връзки “ от Стопанска академия „ Димитър Ценов “. Притежава и тапия по финансов мениджмънт от University of Delaware, приключил е програмата Strategic Decision & Risk Management на Станфордския университет и е в развой на довеждане докрай на Executive Strategy Programme в Оксфордския университет.

С присъединението на Тонислав Попов DISCORDIA продължава да укрепва своя екип с висококвалифицирани експерти, подготвени да водят компанията към нови висоти.

*Източник: discordia.eu
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР