Тони Стораро навърши 47 години на 2 август. Казва, че

...
Тони Стораро навърши 47 години на 2 август. Казва, че
Коментари Харесай

Тони Стораро направи признание за отношението на жените

Тони Стораро навърши 47 години на 2 август. Казва, че формалната лятна отмора за него към този момент е почнала незабавно след празника му, а към този момент е възнамерявал и ваканцията на своето семейство.

“Живот и здраве, ще заведа фамилията си за 15 дни на почивка. Официалната отмора ми стартира на 4 август. Всички ще сме в Турция, брачната половинка ми, Фики, неговата брачна половинка, Емрах, внуците. Мястото ще бъде в Анталия. И след почивката още веднъж стартира усилена работа " – издава той пред “Телеграф ".

По думите му няма доста свободно време, само че обича да се разхожда, да се вижда с приятелите си и е разпален да играе на плейстейшъна си.

Синовете на Тони Стораро – Фики и Емрах, също към този момент са звезди на попфолка. Големият му наследник пък го подари с две внучета – момче и момиче. За най-малките членове на семейството си изпълнителят приказва с огромна наслада.

“С по-големия сме непрекъснато дружно. Взимам го с мен на всички места, по сватби на родственици, на участия. На него му е доста забавно. Виждам го по какъв начин пораства и по какъв начин стартира да попива от живота. Внучката ми е доста мъничка към момента. Обичам ги доста, веселя им се. Малкият Тони има огромен интерес към музиката. При нас си е завещание. И дядо ми е бил музикант, и прародител ми, синовете ми също. Сега е негов ред. Навсякъде към нас е цялостно с музикални принадлежности и е неизбежно. Свири на пиано, на китара и на кларинет, все има на какво да практикува гения си. Това е хубава специалност и съм благополучен, че продължава традицията ни, а и несъмнено има кой да му оказва помощ. Човек би трябвало да има една специалност в живота си и да се занимава единствено с нея. Животът е доста недопечен за хора, които нямат поминък и родителите не са мислели в точния момент да насочат децата си. Няма значение каква работа е, всеки поминък е хубав самичък по себе си. Имаш ли поминък, всичко останало ще ти потръгне. Всеки би трябвало да знае какво желае " – споделя гордият дядо.

А за това на какво най-вече желае да научите внуците си, декларира изрично: “Искам да ги науча да бъдат почтени хора, работливи, да не лъжат, да не мамят. Искам да имат спокоен живот, както живяха моите баба и дядо. Както се споделя, те си отпътуваха като по книга. Младите не знаят по какъв начин да живеят, толкоз е рисково с тези лекарства. Искам да ги опазя от тези неща. Доколкото мога, тъй като доста си зависи и от тях ".

Певецът издава и каква е тайната на дългия брак и съгласие: “Ако дамата желае да опази фамилията си, тя ще го направи. Всичко е в ръцете на дамата. Нашата специалност да вземем за пример е доста неприятна по отношение на фамилията. Всеки ден са заведения, девойки, пътувания, нощен живот, алкохол. И в случай че дамата желае да си резервира фамилията, тя би трябвало да бъде всеотдайна за децата, да прави взаимни отстъпки с работата на мъжа си ".

През 2023-а Човека глас чества 25 години на сцена и по този мотив планува огромно събитие.

“Предстои доста огромен концерт – Тони Стораро 25 години на сцена. Но не мога да издавам нищо повече, като се изключи че ще бъде величествен. Още не сме избрали дата. Не мога да кажа по кое време ще бъде, къде, с кого. Може да бъде и по време на лятото, може и след лятото. Със самите уредници сме се разбрали още да не издаваме нищо най-малко още 20 дни " – споделя хитовият реализатор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР