Тони Стораро е приет по спешност в болница снощи, съобщава

...
Тони Стораро е приет по спешност в болница снощи, съобщава
Коментари Харесай

Тони Стораро е в реанимация

Тони Стораро е признат по неотложност в болница нощес, оповестява LifeOnline.bg. Според източници артистът е претъпял интервенция, а идващите му участия са анулирани.


Не е ясно какво е положението на 44 годишният реализатор и каква е тъкмо повода за неотложната интервенция на медиците. Големият му наследник Фики почиваше в Гърция в този миг, само че най-вероятно се е прибрал с цел да бъде до татко си.

Предишната вечер в неделя, Тони беше специфичен посетител в клуба на сътрудника си Константин, с който купонясвали до ранни зори. По стичане на събитията двамата извършиха новия си дует, който носи името „ Кома “. Видеото на "Кома " се завъртя преди месец в YouTube канала на Фен ТВ и към този момент се радва на съвсем 3 млн. преглеждания.

Графикът на чалга барда е претъпкан демонстрира наша инспекция, на следващия ден той трябваше да изнесе клубен концерт в обзорски клуб, а в четвъртък има оповестено присъединяване в Слънчев бряг, като за целия месец юли уговорките му наброяват 12. Собствениците на заведения трескаво търсят заместител за оповестените дати, само че задачата им по никакъв начин не е лесна да намерят свободна аналогична звезда от ранга на Тони Стораро в този деен сезон.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР