Тони Маркулев се смили над репортера от "Господари на ефира"

...
Тони Маркулев се смили над репортера от "Господари на ефира"
Коментари Харесай

Тони Маркулев и Владислав Василев забавляваха зрителите в благотворителната им битка на SFC 7 Avatars

Тони Маркулев се смили над репортера от "Господари на ефира " Владислав Василев и способства неимоверно доста за положителното въодушевление на шоу дуела им по време на огромната галавечер SFC 7 Avatars.

Бойната галавечер поддържа акцията "Аз съм друг, аз съм войник! " за набиране на средства за новаторски план за внедряване на приспособена просветителна стратегия в учебно заведение ориентирана към деца с аутизъм. За задачата уредниците на SFC предложиха специфичен ВИП пакет с куверт на стойност 500 лева, който ще постъпи като подаяние към акцията. Именно с тази цел бе проведена шоу борбата сред Василев и Маркулев, като и двамата се постараха да забавляват феновете.

Реферът бе Моисей Стойчев, прочут от предаването "X Factor " и от дуета си с Ангел.
Целият дуел протече в чудесно въодушевление на публиката, като реферът на кръга Моисей също се постара да изравни силите, а Маркулев неколкократно се откриваше и подтикваше съперника си да го удря, единствено че страйкингът на Василев не бе по никакъв начин ефикасен. В последна сметка шеговитата борба (по-ожесточена бе тя сред Тони и рефера) бе извършена с много положително възприятие за комизъм и резултатът заслужено бе избран за еднакъв.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР