Тони Кроос е спокоен относно бъдещето си и преговорите за

...
Тони Кроос е спокоен относно бъдещето си и преговорите за
Коментари Харесай

Тони Кроос: Ще приключа кариерата си в Реал Мадрид

Тони Кроос е " спокоен " по отношение на бъдещето си и договарянията за нов контракт с Реал Мадрид. Бившият немски национал има договор с европейския клубен първенец до края на сезона, само че желае да завърши кариерата си в испанската столица.  

" Щастлив съм и съм доста спокоен. В момента се усещам извънредно добре. Виждам какво се написа в пресата и не знам какво тъкмо ще стане. По време на паузата за Световното състезание ще си помисля добре и ще реша. Няма да вървя на никое място, ще завърша кариерата ми тук. В момента няма нoвини. Клубът и аз сме извънредно спокойни. Смешно е, че много хора считат, че знаят какво си мисля. Самият аз не съм наясно. Искам да остана тук до края на дните ми като футболист. Казвал съм го толкоз доста пъти. Може да приказваме през януари, февруари, март. Сигурен съм, че всичко ще бъде тъкмо ", съобщи Кроос пред медиите. 

В сряда Реал Мадрид е хазаин на Селтик в дуел от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига, като от дълго време си обезпечи класиране за директните елиминации в шампионата. Тони Кроос беше отхвърлен от игра с червен картон при равенството 1:1 на " белите " вкъщи против Жирона в мач от Примера дивисион предходната неделя. 

32-годишният немски халф има три извоювани трофеи на Испания с Реал Мадрид, както и четири трофея в Шампионската лига. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР