Тони Димитрова за пореден път взриви социалните мрежи със скандални

...
Тони Димитрова за пореден път взриви социалните мрежи със скандални
Коментари Харесай

Тони Димитрова с тежка изповед

Тони Димитрова за следващ път взриви обществените мрежи със скандални разкрития от персоналния си живот. Бургаската Бони Тейлър изненадващо показа, че е имала любовна връзка с принудител. Певицата успокои, че самата тя не е била унизена от въпросния мъж, като за момента реши да резервира името му в загадка, само че разяснява пред феновете си, че някой ден може би ще събере сили, с цел да опише покъртителната история с най-малки детайлности.

Повод за излиянията на Тони станаха зачестилите в последно време случаи на принуждение над дами и животни. Изпълнителката на " Ах, морето " постоянно е била бранител на онеправданите и не се тормози да показва мнението си свободно по всевъзможни публично значими въпроси и проблеми. Този път естрадната звезда се ужасила от следващ случай на принуждение над кученце, което е умряло.

Историята я предизвикала да опише своя неприятен спомен.

" Някога обичах един човек. До през днешния ден се чудя за какво? Синът му докара едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в жилището им. И този, който обичах, го пребиваше от пердах! И тогава разбрах, че обичам страшилище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще опиша! ", написа Тони Димитрова. Самата тя отглежда в дома си кученце, прибрано от улицата.

В последните няколко години гласовитата бургазлийка отхвърля да споделя детайлности за любовния си живот, откакто претърпя няколко скандални и трагични раздели. Последната й обществена връзка беше с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с който скъсаха с обиди, а към днешна дата той към този момент има нова жена до себе си и обитава в Швейцария.

" Има неща и хора, които, в случай че можех да върна времето, не бих си ги предизвикала! Но няма такава гума, по тази причина съм си наложила да ги помня като някогашни индивиди. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите “, разяснява наскоро по адрес на някогашния си Тони. Преди време тя загатна, че до момента в който са били дружно, Иван й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала категорично, а той се е възползвал от доверието й и я е мамел. " Беше от доверчивост и нелепост. Вече не бих се втурнала по този начин безпаметно в каквото и да е “, безапелационна е Тони, която е затворила сърцето си за мъже и в този момент се радва на новите си пориви в музиката, съобщи " Ретро ".

В началото на годината се заприказва, че имала любовна спекулация с доктор, само че по-късно тя разсея слуховете и посочи, че двамата са единствено положителни другари, а въпросният лекар имал семейство. Сред огромните несполуки в персоналния живот на бургаската прима е и брачното крушение с бащата на щерка й Магдалена, която е студентка и учи за криминалист. Двамата дълги години се караха обществено, а Тони го обвиняваше, че не се грижи задоволително за тяхната обща наследница. Към днешна дата Маги е огромна и независима млада дама, а майка й и татко й не поддържат контакт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР