Тони Димитрова спокойно може да напише песен от обясненията в

...
Тони Димитрова спокойно може да напише песен от обясненията в
Коментари Харесай

Тони Димитрова получи неочаквано обяснение в любов

Тони Димитрова умерено може да напише ария от обясненията в обич, които получава. Поводът е рождения ден на певицата, а признанията са от редица известни персони, след които са най-хубавият подражател на Лили Иванова – Стефан Илчев и топ гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони.

„ Честита да си, прелестна и обичана Тони! Всичко съм ти споделил. Очаквам фантазиите ми да се сбъдват (само ти знаеш какво имам предвид) Иии към момента желая да наподобявам на теб ”, написа в персоналния профил на звездата сътрудника й Стефан Илчев. От думите му излиза наяве, че е споделил на певицата съкровените си стремежи и е в очакване на тяхното случване.



„ Сладка моя Тони, по случай твоя ден рожден, приеми поздрава ми сърдечен: Бъди все по този начин блага и красива, даряваща обич с все мощ, бъди като звезда на небосклона, неувяхваща и постоянно млада, бъди в душата си момиченце, наивно, само че вярващо в положителното, бъди това, което искаш, триумфа твой да бъде образец! Целувам те и доста те обичам ”, поетично сервира й поздрава си и Борислав Соколов, който нееднократно е гримирал изпълнителката на неостаряващия шлагер „ Ах, морето ”.



Тони Димитрова ще означи рождения си ден на сцената в столичен клуб, написа блиц. Умишлено е избрала датата на присъединяване й да съответствува с тази на празника й. " Пожелавам си да съм здрава и да съм по-устойчива на разочарованията, да съм по-силна ", пожелава си певицата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР