Тони Димитрова е неузнаваема Певицата премина 60-така и се е смалила

...
Тони Димитрова е неузнаваема
Певицата премина 60-така и се е смалила
Коментари Харесай

С диета или заради нов мъж: Тони Димитрова се стопи драстично!

Тони Димитрова е неузнаваема

Певицата мина 60-така и се е смалила с над десетина кг. Може и да не са толкоз фрапантни, само че на тази възраст отслабването постоянно е „ задача невъзможна “.

Животът крепко се озъби на чаровната и слънчева Тони в последните години. Последователно загуби батко си, поради Ковид, след това умря и татко й, преди този момент майка й.

С мъжете също не й провървя. Тони Димитрова си изпати от връзката си с последния си обществен мъж Иван Ченов.Музикантът, с който обичаната изпълнителка имаше бурна връзка, приключи със серия обиди по медиите. Той я размени с много по-млада нейна съгражданка, с която се срещнали в чужбина при едно от негоните турнета.

Няколко години, по-късно, българската Бони Тейлър не съумя да се възвърне от изпепеляващата връзка. Ченов трупаше дивиденти на неин тил, тя го взимаше на турнетата си и отвън България, а той въртеше обич с други зад гърла й и харчеше парите й за хазарт.

Сага Тони Димитрова се похвали, че свалила непотребни килца с доста вода, по три литра дневно, като наблягала най-много на зеленчуците и сезонните плодове. Ограничила хляба и съвсем изхвърлила от диетата си обичаните си тестени и сладки изкушения.

Близки до чаровната певица обаче шушукат, че тя има нов мъж до себе си и се стопила от обич. Но, взела си е поука и не обявява връзката си обществено.

 

Тагове: Тони Димитрова певица слаба диета Иван Ченов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР