Тони Белю прекрати официално боксовата си кариераБританският боксьор Тони Белю

...
Тони Белю прекрати официално боксовата си кариераБританският боксьор Тони Белю
Коментари Харесай

Тони Белю прекрати официално боксовата си кариера

Тони Белю приключи публично боксовата си кариера
Британският боксьор Тони Белю разгласи публично във видеосъобщение в обществените мрежи, че поставя завършек на своята професионална кариера на кръга. 35-годишният Белю загатна за отдръпването си незабавно след края на мача си с украинеца Олександър Усик за купата в полутежка категория на 10 ноември.

,,Настъпи деня, в който публично приключвам кариерата си – желая да благодаря на всички за поддръжката през годините “, съобщи той в известие в Туитър.,,Това, което ще видите от мен за в бъдеще, е да бъда рационален и балансиран “, приключи британецът. Белю завоюва 30 от 34-те си мача на кръга, като в кариерата си изигра и два дуела в тежка категория против сънародника си Дейвид Хей. Боксьорът показа, че най-големият му мач е бил против Илунга Макабу на,,Гудисън Парк “ – домът на неговия обичан Евертън, през 2016 година, когато победи с купата на WBC в полутежка категория.

Запитан от публицисти какво би го върнало на кръга един ден, Белю се пошегува:,,Еди Хърн взима 100 млн. паунда за мен и ми предлага още един мач, какво мога да кажа? Уау, уау – това несъмнено бих споделил. Ще бъда очарован, само че когато отида при жена си и кажа,,Еди пристигна при мен с оферта за 100 млн. паунда “, тя евентуално ще се разведе с мен. Парите са хубаво нещо, само че те идват и си отиват, това е най-хубавият метод да се каже “, приключи метафизичен британецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР