Томислав Дончев призова за друг формат на кабинет“Разговори може да

...
Томислав Дончев призова за друг формат на кабинет“Разговори може да
Коментари Харесай

Шест условия за размразяване на преговорите постави Габриел

Томислав Дончев прикани за различен формат на кабинет
“Разговори може да има, единствено в случай че бъдат преосмислени, форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието ”, заяви на брифинг в Народното събрание Мария Габриел. “Призовавам Политическа партия и Демократична България за преосмисляне на всичко това ”, съобщи тя и добави, че “разочарованието в обществото е голямо, недоверието в сътрудниците ни е голямо, страхът в администрацията е поразителен ”.

“Разговорите не са в ледена ера. Няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете ”, съобщи Габриел. Според нея, всеки би трябвало да направи крачка обратно и да бъде препоръчано работещо решение, което да донесе обединяване и сигурност, като топката е в полето на мандатоносителя (ПП-ДБ).

Томислав Дончев се обърна към ПП-ДБ: “Уважаеми сътрудници, сменете метода! Така няма по какъв начин да стане. Ако желаете вземете образец от нас. Ние направихме всички вероятни политически взаимни отстъпки - няма да е с първия, а ще бъде с втория мандат, няма да е с ярки политически фигури... Направете компромис! Моля, да не бъде одобрявано като ултиматум, а като другарски съвет. ”

Дончев прикани ПП-ДБ да предложат различен формат за кабинет, подсилен от ГЕРБ-СДС.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР