Томислав ДончевГЕРБ ще предложи правителство, защото това е наш ангажимент“,

...
Томислав ДончевГЕРБ ще предложи правителство, защото това е наш ангажимент“,
Коментари Харесай

Дончев: ГЕРБ ще предложи правителство

Томислав Дончев
„ ГЕРБ ще предложи държавно управление, тъй като това е наш ангажимент “, отговори на журналистически въпрос на брифинг в Народното събрание Томислав Дончев от ГЕРБ. Той уточни, че партията му има има „ окончателно подобие “ с „ Демократична България “, само че остава значителният въпрос „ за какво не е допустимо парламентарно взаимоотношение “. И изясни – когато базираш цялото си наличие в политиката на опълчването на другия, в един миг се стига до обстановка „ имаме подобие с този, но не можем да работим с него, тъй като сме се „ плюли две години обратно “.

За следващ път ГЕРБ се пробват да обвинят „ Демократична България “ за възможния си крах да сформират кабинет. На този декор, партията на Борисов има опция да сформира ръководство без Политическа партия и Демократична България, само че просто не го прави. Защо –

А за какво ГЕРБ непрекъснато повтарят, че желаят да ръководят с „ Демократична България “ –

По думите на Дончев „ Продължаваме промяната “(ПП) са в избирателен режим, поради днешното им държание в пленарната зала при разискването на предлагането на Движение за права и свободи да се гласоподава с хартиена бюлетина, която да бъде сканирана с машина, съобщи Българска телеграфна агенция.

За разлика от тях, от ГЕРБ-СДС се опитвали нужните за обществото закони да бъдат признати. Не е ясно по какъв метод на обществото е належащо да се гласоподават промени в Изборния кодекс, вместо да вземем за пример бюджет за 2023 година или законите, нужни за приемането на средствата по Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР