Томас Тухел призна, че Челси няма възможност да си позволи

...
Томас Тухел призна, че Челси няма възможност да си позволи
Коментари Харесай

Първият удар - Челси не може да си плати гостуването на Мидълзбро

Томас Тухел призна, че Челси няма опция да си разреши да пътува със аероплан за идния четвъртфинал от ФА Къп против Мидълзбро.

„ Замразените “ активи на Роман Абрамович в резултат на глобите от английското държавно управление по отношение на руснака направиха по този начин, че Челси разполага със единствено 20 хиляди паунда, с които да оперира по време на гостуванията си. По този метод „ сините “ остават без решение за под наем полет, като алтернативата да пътуват до суровия север е с рейс. Разстоянието от столицата до Ривърсайд е 870 километра и се изминава за 10 часа.

Челси пътува до Франция за реванш от осминафиналите в Шампионска лига против Лил, само че тази аудиенция е била проведена преди да влязат в действие рестрикциите по отношение на клуба., тъй че първото посещение, което е афектирано от събитията, е идната събота с Боро.

„ Искаме да намерим решение, защото желаеме да играем всичките си мачове “, изясни германецът на брифинг преди дуела с „ песовете “.

„ Не е въпрос на разкош да пътуваш със аероплан. Ние сме професионален тим и желаеме да играем и двата си мача, сред които има два дни отмора. Има огромен късмет от контузии, в случай че пътуваме с рейс “, изясни още Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР