Томас Тухел наруши двугодишното мълчание в Туитър, за да реагира

...
Томас Тухел наруши двугодишното мълчание в Туитър, за да реагира
Коментари Харесай

Томас Тухел след уволнението си: Съкрушен съм

Томас Тухел наруши двугодишното безмълвие в Туитър, с цел да реагира за първи път, откакто беше уволнен от Челси, като сподели на почитателите, че клубът постоянно ще има " особено място " в сърцето му.

Тухел беше уволнен след слабия старт на сезона във Висшата лига и загубата от Динамо Загреб в Шампионска лига, откакто новите американски шефове се оказаха безмилостни като предходния началник Роман Абрамович. Германецът беше сменен на мениджърския пост на „ Стамфорд Бридж “ от Греъм Потър.

„ Това е едно от най-трудните изказвания, които в миналото е трябвало да напиша, и едно, което мислех, че няма да нуждая се от доста години. Съкрушен съм, че времето ми в Челси завърши “, написа Тухел.

„ Това е клуб, в който се усещах като вкъщи си, професионално и персонално. Благодаря на всички в клуба, играчите и почитателите, които незабавно ме накараха да се усещам добре пристигнал “, добави той.

„ Гордостта и насладата, които изпитах, когато спечелихме Шампионската лига и Световното клубно състезание, ще останат с мен вечно. За мен е чест да бъда част от историята на този клуб и спомените от последните 19 месеца ще имат особено място в сърцето ми “, написа Тухел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР