Томас Тухел е според съобщенията фаворит за заместник на Ерик

...
Томас Тухел е според съобщенията фаворит за заместник на Ерик
Коментари Харесай

Томас Тухел вече каза на Манчестър Юнайтед, че ще има проблем с бившето дуо на Червените дяволи

Томас Тухел е съгласно известията любимец за заместител на Ерик загар Хаг - само че той към този момент даде детайлности за отвод от работа в Манчестър Юнайтед.

Германецът е на лов за идната си роля, откакто напусна Байерн Мюнхен в края на сезона в Бундеслигата. Смята се, че той се интересува от завръщане в Англия след 20-месечния си престой в Челси, през което време завоюва Шампионската лига.

И може да се завърне на Олд Трафорд, където е позицията на Тен Хаг наподобява все по-съмнително преди финала за ФА Къп против съседите Ман Сити в събота. Според The ​​Guardian Тухел е водещият претендент, в случай че бъде уволнен.

Но той към този момент е приказвал за това по какъв начин легендите на клуба могат да трансфорат работата и играта за Юнайтед в по-трудна задача, в сравнение с в този момент е. Това се случи, откакто Гари Невил и Рио Фърдинанд бяха вокално сериозни предишния септември.

Преди срещата на Байерн с Червените дяволи в груповата фаза на Шампионската лига, Тухел сподели пред кореспонденти: „ Винаги има доста звук о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР