Томас Мюлер сложи край на спекулациите за бъдещето си и

...
Томас Мюлер сложи край на спекулациите за бъдещето си и
Коментари Харесай

Край на спекулациите! Томас Мюлер остава в Байерн Мюнхен

Томас Мюлер постави завършек на спекулациите за бъдещето си и преподписа с баварския гранд до лятото на 2025г., оповестиха публично от клуба.

„ Щастлив съм, че оставам в Байерн Мюнхен. Искам да играя моята роля в това да останем сполучливи, както като тим, по този начин и като целия клуб. За мен е значимо да бъда основа и да оказвам помощ в насочването на тима в вярната посока. Искам да веселя нашите почитатели с голове, да оказвам помощ за основаването на голове и да печелим още доста трофеи, съобщи Мюлер при преподписването на договора.

Мюлер е същинска легенда за баварците с 684 мача, 237 гола и 261 асистенции досега. През него по мачове в клуба е единствено Сеп Майер - 706 дуела, само че върхът е близо да бъде усъвършенстван от Мюлер. 34-годишният футболист е 12-кратен първенец на Бундеслигата, печелил е Шампионската лига, Световното клубно състезание и Суперкупата на УЕФА Нна два пъти, шест пъти подвига Купата на Германия има осем Суперкупи на Германия и Световното състезание по футбол през 2014 година с Германия.

Той направи своя дебют в Бундеслигата на 15 август 2008 година на " Алианц Арена ". Включвайки изявите в първия тим, запасите и U19, Мюлер се е е взел участие в 772 дуела в спортни мачове за Байерн, отбелязвайки 279 гола.

Покрай бъдещето на Мюлер имаше доста спекулации и даже се очакваше той да напусне, само че по всичко наподобява, че той ще приключи кариерата си в Байерн Мюнхен. През лятото на 2025г. Мюлер ще е на съвсем 36 години. 
  Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР