Томас Мюлер поясни изказването си, което направи относно трансферната политика

...
Томас Мюлер поясни изказването си, което направи относно трансферната политика
Коментари Харесай

Томас Мюлер с пояснение след скандалното си интервю

Томас Мюлер разясни изявлението си, което направи по отношение на трансферната политика на Байерн (Мюнхен). В телевизионно изявление след успеха за Купата на Германия в сряда против Айнтрахт (Франкфурт) той разяснява, че е " малко парадоксално, когато постоянно се приказва за нови попълнения, а в това време се понижават заплатите на играчите ". Вчера спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич помоли играчите да се въздържат от обществени изказвания по отношение на трансферната политика на клуба.

В профила си в “Туитър” Мюлер посочи, че изявлението му преднамерено е интерпретирано погрешно от медиите и че се основава усещане, че даже и в тези сложни времена огромните прехвърляния към момента са вероятни.

" Лично аз желая най-хубавия вероятен състав през идващия сезон. Имам огромни цели, желая да спечелим Шампионската лига. Искам да нападаме, да продължим това, което имаме сега ", сподели Мюлер.

Mein Wort zum Sonntag #AllesIstGut #esmuellert pic.twitter.com/1SwdXWe0eK
— Thomas Müller (@esmuellert_) June 14, 2020
Бившият немски интернационал добави, че футболистите са се отказали от част от заплатите си, с цел да оказват помощ на чиновниците на клуба на фона на рецесията от пандемията от ковид и настоя, че към момента желае да има топ прехвърляния в отбора на Байерн, който може да завоюва осма поредна купа в Бундеслигата във вторник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР