Томас Маркъл, бащата на съпругата на британския принц Хари, заяви,

...
Томас Маркъл, бащата на съпругата на британския принц Хари, заяви,
Коментари Харесай

Бащата на Меган: Ако кралицата приеме Тръмп, тя трябва да се срещне и с мен!

Томас Маркъл , бащата на брачната половинка на английския принц Хари , съобщи, че откакто кралица Елизабет Втора е решила да одобри президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп , ще би трябвало да отдели малко време и на него, оповестява Ройтерс.

 
Агенцията цитира материал на клюкарския американски уебсайт Ти Ем Зи. Бащата на някогашната актриса Меган Маркъл разяснява идното публично посещаване на президента на Съединени американски щати в Лондон, планувано за 13 юли.
Meghan Markle's dad Thomas blasts Queen for refusing to meet him in latest gaffe
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb) " Щом Нейно Величество е решила да се срещне с нашия нахален президент, тя към този момент няма никакво опрощение, с цел да не одобри и мен. Аз никога не съм толкоз неприятен, колкото е той! ", твърди Томас Маркъл , представен от Българска телеграфна агенция.

 
В началото на май бащата на Меган получи значима роля в сватбената гала – той трябваше да води щерка си до олтара.
Suit made for Thomas Markle to wear at Royal Wedding snapped up for £2,000 and worn to Ascot
— Daily Mirror (@DailyMirror) Впоследствие обаче се развихри скандал с папаршки фотоси, на които Томас Маркъл се съгласил против 100 000 $. Заради създалата се обстановка той реши да се откаже от присъединяване си, като уточни, че не желае повече да „ излага и тормози “ щерка си.

 
По-късно стана ясно, че баща Маркъл е получил инфаркт, само че въпреки всичко, променяйки още веднъж мнението си, изрази предпочитание да участва на сватбата и да заведе щерка си до олтара, в случай че лекарите му разрешат. Дни преди церемонията обаче 73-годишният Томас Маркъл претърпя сърдечна интервенция, което направи наличието му невероятно.
Thomas Markle’s unused wedding suit spotted at ROYAL ASCOT
— Daily Star (@Daily_Star)

 
Според наблюдаващи кралското семейство не гледа на Томас Маркъл с положително око поради изявите му пред медиите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР