Томас Маркъл, бащата на съпругата на британския принц Хари, която

...
Томас Маркъл, бащата на съпругата на британския принц Хари, която
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл иска да се срещне с кралицата

Томас Маркъл, бащата на брачната половинка на английския принц Хари, която се венча за кралската персона предишния месец, съобщи, че откакто кралицата е решила да одобри президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, ще би трябвало да му отдели малко време и на него, оповестява Ройтерс.

Агенцията цитира материал на TMZ.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОАЛЕТИ НА МЕГАН МАРКЪЛ СЛЕД ГОДЕЖА

Родителят на новата снаха на Елизабет Втора разяснява идното публично посещаване на президента на Съединени американски щати в Лондон, планувано за 13 юли.

“If the queen is willing to meet our arrogant, ignorant and insensitive president, she has no excuse not to meet me, " Thomas Markle said. https://t.co/JtAX6zDPF4
— HuffPost (@HuffPost) June 26, 2018
"Щом Нейно Величество е решила да се срещне с нашия президент, тя към този момент няма никакво опрощение, с цел да не одобри и мен. Аз никога не съм толкоз неприятен, колкото е той! ", споделя Томас Маркъл.

Кой ще води Меган Маркъл до олтара, откакто татко ѝ отхвърли

Стана ясно кой ще води Меган Маркъл до олтара

Защо Меган Маркъл избира неутрални цветове, когато е в компанията на кралицата

Бащата на Меган не участва на нейната венчавка заради здравословен проблем. Но той се чувствал като осъден от страна на кралското семейство, което не гледало на него с положително око поради изявите му пред медиите.

На 18 юни Маркъл даде изявление за Good morning Britain, в което сподели:

"Принц Чарлз ме замести в църквата. Той изглеждаше прелестно до щерка ми. Завиждах му, искаше ми се да съм там, на неговото място. Той пое моята задача, за което съм му признателен ", показа Томас Маркъл.

*NEW COLUMN*
I've changed my mind about Meghan's dad Thomas Markle - he’s just a shy, decent man struggling to deal with the mayhem of his little princess marrying a prince.https://t.co/dN2508zt3S pic.twitter.com/kIyy9MVTvL
— Piers Morgan (@piersmorgan) June 18, 2018
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР