Томас Маркъл – отчужденият баща на Меган Маркъл, обвини дъщеря

...
Томас Маркъл – отчужденият баща на Меган Маркъл, обвини дъщеря
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл с остри думи към нея: Това, което направи е нелепо

 Томас Маркъл – отчужденият татко на Меган Маркъл, упрекна щерка си, че " обезценява “ английското кралско семейство и че е захвърлила фантазията на всяко момиче да е принцеса, съобщи Ройтерс.

" Разочароващо е, тъй като тя в действителност получи това, за което мечтае всяко момиче – да стане принцеса, а в този момент го захвърля, както наподобява, за пари. За пари е подготвена на всичко, “, споделя отчужденият татко.

Маркъл насочва упрека към щерка си в фрагмент от изявление, публикуван ден откакто от Бъкингамския замък оповестиха, че принц Хари и брачната половинка му Меган към този момент няма да бъдат работещи членове на кралската фамилия, няма да употребяват купите " кралски височества “ и няма да получават публични средства.

Монархията беше хвърлена в ужас по-рано през месеца, когато Хари и Меган оповестиха, че се отдръпват от отговорностите си на старши членове на кралското семейство и имат намерение да водят самостоятелен живот, прекарвайки огромната част от времето си в Северна Америка.

Интервюто за документален филм на Ченъл 5 е снимано откакто принц Хари и Меган оповестиха, че се отхвърлят от статута на старши членове на кралската фамилия. Целият филм ще бъде излъчен през " идните седмици “.

Томас Маркъл разказва английското кралско семейство като една от най-великите и " трайни “ институции, допълвайки, че когато Хари и Меган са се оженили през май 2018 година, са поели ангажимент да бъдат част от нея и да я съставляват.

Според него с решението си двойката е направила кралското семейство да наподобява " на ниска цена “, като " стока от Уолмарт с корона “. " Нелепо е. Не трябваше да го вършат “, споделя Томас Маркъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР