Томас Франк вярва, че Арън Рамсдейл не заслужава да бъде

...
Томас Франк вярва, че Арън Рамсдейл не заслужава да бъде
Коментари Харесай

Томас Франк обяснява какво е казал на Арън Рамсдейл, след като Арсенал победи Брентфорд

Томас Франк има вяра, че Арън Рамсдейл не заслужава да бъде подложен на критика за пагубната си неточност по време на решаващата победа на Арсенал с 2-1 над Брентфорд в събота.

25-годишният Рамсдейл се завърна в тима на " артилеристите " във Висшата лига за първи път от ноември, като Дейвид Рая нямаше право да се изправи против своя клуб-майка. Деклан Райс даде преднина на Арсенал и те направляваха изцяло, до момента в който Рамсдейл не съумя да не помни миг тъкмо преди полувремето.

След като взе топката от Габриел, Рамсдейл се поколеба с изчистването, позволявайки на Йоан Виса да се плъзне и да блокира топката, която отскочи в мрежата. Играчите на Арсенал бързо се сплотиха към Рамсдейл, до момента в който се опитваха да дадат по този начин нужната убеденост на изпадналия в недружелюбност вратар.

Рамсдейл отговори с положително второ полувреме, правейки поредност от отлични спасявания, до момента в който Артилеристите съумяха да завоюват мача с помощта на гол с глава от Кай Хаверц в 86-ата минута. А след мача Франк защи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР