Тома Здравков успя да вдигне публиката на крака и се

...
Тома Здравков успя да вдигне публиката на крака и се
Коментари Харесай

Тома от Като две капки вода: Прецакан съм, ще използвам някакви магии

Тома Здравков съумя да вдигне публиката на крайници и се трансформира в музикален кумир още в първия епизод на " Като две капки вода “. В ефира на NOVA изпълнителят разкрива какви са провокациите в хитовото шоу за фалшификати. Певецът споделя, че се е постарал и е удовлетворен от направената от него реплика на Данчо Караджов. Не е очаквал да го класират преди всичко в първия лайф, само че е благополучен от признанието, което е получил от вокалиста на " Сигнал “.

" Това е положително и ведро предаване и хората от дълго време са разбрали, че когато актьорът същински се забавлява и силата му е добра, публиката му гласоподава доверие. Благодаря на цялата публика на предаването и на всички, които го гледат. Аз се пробвам оптимално да вляза в облика, с цел да не стане гротеска “, разкрива артистът.

" Изобщо не чаках, че Данчо ще е измежду публиката. Познавам екипа, защото съм взел участие в доста продукции на Маги Хаваджиян, само че никой не ми сподели. Познавам добре Данчо Караджов и той ми е другар. С него имаме едни същински човешки взаимоотношения и това ми оказа помощ да се успокоя. Преди да изляза се видях в огледалата, които са поставени в бекстейджа. Целта е да се настроиш оптимално преди да излезеш и когато го видях си показах облика в огледалото пред мен. Най-важното е човек да си пее, изключително когато ти идва от вътрешната страна. Това значи, че ние като актьори сме постигнали задачата си и сме те заразили с нашата сила “, безапелационен е Тома.

" В бекстейджа се случват доста забавни неща. Там кипи от професионализъм. Участниците обичаме да се успокояваме един различен. Оказва се, че всички изпитваме една приятна доза терзание и адреналин преди да излезем на сцена. Това е потребно, тъй като те кара да се събереш и да дадеш всичко от себе си “ споделя изпълнителят.

Според артистът нито на актьорите, нито на сътрудниците му артисти е елементарно да влязат в облик и да имитират някого. Според него може би на актьорите им е малко по-трудно, тъй като той обръща повече внимание на пеенето като пресъздаване. Признава, че всички получават огромна помощ от Етиен и Ненчо Балабанов.

" Тежък експерт съм и не бих желал да се представям криво-ляво нито в пеенето, нито в актьорското преобразяване, майсторя всяка една тембрална разлика. Избягвам да си виждам участията, тъй като съм прекомерно сериозен към себе си, само че с някой другар ги виждам по веднъж “, признава участникът.

За невероятното му преобразяване в Шаная Туейн.

" Бе голямо предизвикателство. Два дни преди този момент обух токчетата и останах с тях. Бях с дамските обувки на подготовката в събота и се оказа, че стилистките са си тръгнали, като са заключили моите обувки. Шегуваха се преди този момент да по преговарям повече с обувките и откакто ме саботираха, се наложи да си остана с токчетата, “ споделя артистът.

" За идващия лайф, от Бутона на шанса още веднъж ми се падна женски облик. Прецакан съм, само че одобрявам доста Шинейд О’Конър, защото е бунтарка. Има много спорна кариера, само че си приличаме по нещо с нея – с изключение на прическата.

Опитвам се от седмица да потъна в нейния облик и ще се постарая. Тайничко се надявах с тази ария да ми се падне Принс, който е исполин. При Шинейд има доста игра в лицето и това е много мъчно за пресъздаване. Ще употребявам някакви вълшебства, с цел да бъде цялостен облика “, дава обещание Тома.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР