Тома Спространов ще е водещ на музикалния спектакъл по случай

...
Тома Спространов ще е водещ на музикалния спектакъл по случай
Коментари Харесай

Тома Спространов води юбилея на Тето

Тома Спространов ще е водещ на музикалния театър по случай на 70-ия празник на пловдивската рок легенда Стефан Костов - Тето. Събитието е на 2 май от 19 часа в Дом на културата " Борис Христов ". Специален посетител в програмата ще е саксофонистът Господин Господинов-Чоко.

По случай юбилея си Тето събира другари и сътрудници, измежду които звезди от ранга на Васил Петров, Теодосий Спасов и Панайот Панайотов. Всички ще излязат на сцената, с цел да споделят още веднъж с публиката красивата музика от разнообразни стилове. Акомпанимента ще осигуряват  Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев (контрабас), Кристиян Желев (ударни) и Николай Карагеоргиев (китара).

Родните звезди ще изпълнят шлагерите на Кол Портър, Джордж и Айра Гершуин, Тото, Том Джоунс, Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл и авторски тематики в нови аранжименти и своя интерпретация. 

Рок вокалистът Стефан Костов-Тето е измежду любимците на пловдивската юноша от края на 60-те и 70-те години, доста добър управител, той е и индивидът с максимален стаж в именитото пловдивско шоу. В продължение на 10 години е главен артист там и към него се въртят всички обединения. Той дърпа публиката и прави връзка с най-големите музиканти по това време. Откривател на доста от огромните ни музиканти.

Билети за музикалния театър са от 15, 20 и 25 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР