Тома Биков от ГЕРБ говори на брифинг в централата на

...
Тома Биков от ГЕРБ говори на брифинг в централата на
Коментари Харесай

Тома Биков се заяде с ДБ и ПП: Днес най-малко е ден за откриване на кампания

Тома Биков от ГЕРБ приказва на брифинг в централата на партията.  " Днес е ден за респект на Апостола на свободата и 150-годишнина от неговата крах за България. Днес минимум е мотив за разкриване на предизборна акция. Това, което се случва в центъра на София, като се изключи че е демонстрация на комплекс за липса на национална еднаквост, която се пробва да се прикрие под облика на Левски, това е и засегнатост за всички български жители “, сподели той във връзка проведената от коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " среща с жители пред Народния спектакъл, написа Novini.bg.

“Левски е на всички, не е нито на партиите, нито на обособените публични групи. Той събира в облика си цяла България. Обидно е да бъде употребен и приватизиран от една група хора, които са пристигнали, с цел да взимат, а не да дадат, както е направил Левски. Той е дал живота си, а тези хора са тук, с цел да уредят живота си ”, добави Биков.

Биков акцентира, че от ГЕРБ осъждат изрично опцията обликът на Левски да бъде употребен от Кирил Петков и обкръжението му и надали не те да се асоциират с делото на Апостола и националната ни независимост.

„ Днешното им държание с музика и с декори към постройката на Народния спектакъл няма да ги направи българи, тъй като българин е въпрос на еднаквост “, добави той. 

По думите му е добре преди да употребяват тези дни да си дават сметка какво се е случило на тях, тъй като те не са мотив за празник, а за безмълвие, както и да си спомним за Левски и да се доближим малко към него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР