Том (Томск) победи с 1:0 Уфа, но това не беше

...
Том (Томск) победи с 1:0 Уфа, но това не беше
Коментари Харесай

Уфа загуби битката, но спечели войната

Том (Томск) победи с 1:0 Уфа, само че това не беше задоволително, с цел да се завърне в Премиер лигата на Русия. Гостите не нанесоха нито един удар към противниковата врата, само че с помощта на триумфа си с 2:0 в първата среща резервираха елитния си статут.

Единственото попадение падна в 11-ата минута след статично състояние, при което топката беше свалена за Алексей Гасилин и той от близко направи беззащитен Алексндър Беленов.

Том не сътвори доста положения, само че имаше късмет да изравни общия резултат в 93-ата минута, когато удар на крания защитник Роман Бугаев мина на сантиметри от напречната греда.

Секунди по-късно вратарят на гостите Александър Беленов прекали с бавенето на играта и небрежно получи два жълти картона. треньорът на Уфа Вадим Евсеев към този момент беше направил и трите си смени, по тази причина на вратата застана Вячеслав Кротов. Той трябваше да се намесва след следващата изсипана топка в наказателното поле, само че го направи и мачът свърши.

В постоянния сезон Уфа финишира на 14-о място с едвам 5 победи. Том остана на трета позиция във ФНЛ, след спечелилите директна промоция Сочи и Тамбов.

Премиер лига - баражи:

ТОМ (ТОМСК) - УФА 1:0 (1:0)
1:0 А. Гасилин (11)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

* Уфа остава в елита с общ резултат от двата мача 2:1
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР