Том Круз се отправя на пътешествие в Космоса и взима

...
Том Круз се отправя на пътешествие в Космоса и взима
Коментари Харесай

Том Круз ще е ПЪРВИЯТ човек, излязъл на разходка в космоса!

Том Круз се насочва на странствуване в Космоса и взима всички нас със себе си. След като се завърна в ролята на Пийт " Маверик " Мичъл в " Топ Гън: Маверик ", Круз сменя авиаторската си екипировка със скафандър, с цел да снима новия си неозаглавен план в партньорство с компанията SpaceX на Илон Мъск и НАСА.

" Том Круз ще ни води в космоса. Той води света в космоса. Такъв е проектът ", удостовери Дона Лангли, началник на Universal Pictures, в скорошно изявление за BBC. " Имаме страховит план в развой на създаване с Том, който в действителност планува той да направи тъкмо това ". Ако задачата е сполучлива, Круз ще стане първият човек, “излязъл на разходка ” отвън Международната галактическа станция.

Проектът, за който се оповестява, че има бюджет от 200 милиона $, ще бъде режисиран от Дъг Лиман и продуциран от Круз. " Когато един продуцент предложи нещо толкоз налудничаво като снимането на филм в космоса и планът фактически стартира да се реализира, и когато същият продуцент предложи нещо, което евентуално е още по-дръзко - " Да напишем и заснемем филм за няколко месеца, по време на пандемия, когато всичко е блокирано " - приемаш концепцията поради това, от кого идва ", споделя Лиман пред Thrillist за плана през 2021 година " Казваш си: Може би невъзможното е допустимо. "

Макар че Круз, надяваме се, ще предприеме странствуване в открития космос, по-голямата част от кино лентата ще се развива на Земята, съгласно Лангли. " Всъщност действието се развива на Земята, а по-късно героят на Круз би трябвало да отиде в космоса, с цел да избави ситуацията ", споделя тя. Описвайки героя на Круз във кино лентата, Лангли го показва като " човек, който няма шанс и се оказва единственият, който може да избави Земята ".

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР