Том Круз получава първата си номинация за “Оскар” преди 22

...
Том Круз получава първата си номинация за “Оскар” преди 22
Коментари Харесай

Том Круз - Мистър Холивуд на 60

Том Круз получава първата си номинация за “Оскар” преди 22 години за трагичната си игра в тематичната и настояща през днешния ден американска антивоенна история по същински случай “Роден на четвърти юли”. В действителния живот Круз се ражда на трети юли. В неделя мистър Холивуд, именуван още и “Последната кино звезда”, отпразнува 60 години и то по какъв начин - носталгичната му авиационна екстраваганца “Топ Гън: Маверик” стана кино събитието на лятото с доходи от над един милиард $, заяви „ Труд бг “.

Продължението на осемдесетарския шлагер на Круз реализира това, без да се нуждае от към този момент наложителния за холивудските блок­бастъри пазар в Китай. Разпространителите там се отхвърлиха от “Топ Гън 2”, тъй като бил “твърде проамерикански”. Нещо, което към този момент съвсем не се случва в епохата на етническия мазохизъм и ритуалната историческа себеомраза на западните елити. Но Круз изненада всички с филм без политическа уместност и фешън обществени послания. А публиката, отвратена от флуидните транс и постмодерни гаври с киното, се отзова и трансформира продължението на “Топ Гън” в мегахит.

Наричат Круз “последната кино звезда”, тъй като той остана самичък измежду в действителност огромните имена в задачата си да прави филми единствено за кино разпространяване на огромен екран. Том Круз отхвърля да пуска заглавия непосредствено на стрийминг платформи, не се занимава с тв сериали, също така стои надалеч и от комиксовите екранизации.

Той направи всичко по силите си, с цел да трансформира “Топ Гън: Маверик” в събитие и съумя.

Но преди време даже Круз разочарова доста свои по-нормални почитатели и възбуди прелестно демократичните екстремисти с решението си ритуално да върне извоюваните от него през годините три статуетки “Златен глобус”. Причината - в организацията, която връчва тези награди нямало чернокожи и задоволително “разнообразие”. Круз се включи към корпоративния протест на “Златен глобус”, а доста наблюдаващи оповестиха, че това е опит за PR ход от негова страна.

Актьорът и продуцент има потребност от ласкави медийни заглавия и утвърждение в средите на все по-влиятелните деятели за “расов реваншизъм”. Той има няколко огромни нови заглавия, планувани да излязат тази и идната година - с изключение на “Топ Гън 2” се чака и “Мисията невъзможна 7”.

Наскоро изтече и запис, в който се чува по какъв начин Круз си изпуска нервите и крещи с псувни на снимачния екип на “Мисията невъзможна 7”, поради някакви дребни нарушавания на Коронавирус ограниченията, по време на работа.

Другият обезпокоителен за Том медиен ъгъл е обвързван със сциентологията. Круз е най-прочутият представител на тази фракция, която постоянно работи подозрително и с PR акцията си против “белите мъже” и върнатия “Златен глобус”, Том прави и опит да вдигне реномето на сциентологията измежду нападателните прогресивни деятели.

В предишното Круз си е навличал неприятности поради сциентологията. В началото на новия век и около раздялата с Никол Кидман, Круз взема решение, че е добра концепция да стартира да промотира Сциентоложката черква, известна като религията на богатите ексцентрици в Холивуд.

За къс интервал от време артистът съумява да се изложи брутално на няколко пъти в опит да покаже какъв брой благополучен човек е поради присъединяване си в идеята на сциентолозите. Той е доста високопоставена фигура в йерархията на тази фракция и беше описван като един от най-близките хора до шефа на организацията Дейвид Мискавидж.

Преди години имаше интервал на доста необичайно обществено държание от страна на Круз. Кулминацията на неговото разтеглено във времето оскърбление настъпи с изявлението при Опра Уинфри преди десетилетие, на което очевидно несъответстващият и превъзбуден Круз стартира да скача по дивана с неуместна мимика на лицето си.

После пристигна и тежката разлъка с Кейти Холмс, войната за тяхното дете - най-прочутото бебе в света по това време - Сури, и слуховете, че Холмс е била унизена от членове на Сциентоложката черква. Круз се усети и в точния момент приключи говоренето за сектата, и персоналния си живот. Със солидни старания той съумя да се завърне и задържи на върха в Холивуд. Където в този момент чества като крал на киното 60 години и 1 милиард $ за “Топ Гън 2”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР