Том Круз подари на екипа на филма „Мисията невъзможна 7

...
Том Круз подари на екипа на филма „Мисията невъзможна 7
Коментари Харесай

Том Круз почерпи с 300 коледни торти

Том Круз подари на екипа на кино лентата „ Мисията невъзможна 7 " 300 коледни торти, заяви The Sun. Актьорът дохвърчал в Лондон от Съединени американски щати, особено с цел да почерпи сътрудниците си със сладкишите, приготвени в неговата обичана пекарна в Лос Анджелис.

Полетът на десертите с частен аероплан коствали на Круз баснословна сума, само че цифрата не се прецизира. „ Да, това е екстравагантно, само че Том е необикновено великодушен човек и искаше да направи нещо особено за всеки един, който е работил дружно с него във кино лентата ", твърди източник на изданието. В процеса на работа по продукцията, който неведнъж бе преустановяван поради случаи на ковид, обаче се съобщаваше и за много жестоко поведение на Круз, въдворяващ ред и дисциплинираност в екипа.

През август по време на фотосите за „ Мисията невъзможна 7 " Том Круз се приземи с управлявания от него хеликоптер в градината на непознато английско семейство. Местната жителка Алисън Уеб и децата й били предизвестени, че заради краткотрайно затваряне на летището в Ковънтри на територията на парцела им ще се приземи VIP екипаж, само че тогава името на госта не бе обявено. Когато 59-годишния холивудски ас кацнал в градината на британците, те били мощно изумени. За признателност артистът театралничил за фотография със фамилията, а след това повозил децата с вертолета.

„ Мислех си, че ще е ужасно децата да видят хеликоптер в градината, по тази причина дадох позволение за кацане. Когато от него слезе Том Круз, това беше просто уау! Той се приближи да си побъбри с децата и ни благодари ", споделя Алисън Уеб и разказва деня като необикновен и халюцинационен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР