Том Круз не присъства на церемонията по връчването на Оскарите

...
Том Круз не присъства на церемонията по връчването на Оскарите
Коментари Харесай

Мъжът, който Том Круз предпочете пред Оскарите

Том Круз не участва на церемонията по връчването на Оскарите тази година. Актьорът от " Топ Гън:Маверик " получи огромно самопризнание за това, че с помощта на напъните си и отлагането на кино лентата поради пандемията, в действителност има огромен принос за връщането на публиката към гледане на филмите на огромен екран. Затова и беше огромна изненада, когато пропусна на едно от най-важните за киното събития през годината.

Малко след отсъствието му Deadline писа, че Круз пропуща 95-ата гала по раздаването на премиите Оскар в Лос Анджелис заради задължения, които включват присъединяване му идната част от франчайза " Мисията невъзможна ", работата по която сега е в ход.

Сега обаче разбираме, че 60-годишният Круз е бил ангажиран и с друго. Причината за отсъствието му се дължи на специфичен мотив, който холивудската звезда не желае да пропусне: честванията по случай 90-ия рожден ден на Майкъл Кейн в Лондон. Том Круз е сниман на празненството за рождения ден на своя сътрудник в The River Cafe в Хамърсмит, западен Лондон.
 Снимка 606418
Източник: GettyImages

Кейн навърши 90 преди броени дни. Двамата се познават от години, като вземат участие дружно във кино лентата от 2002 година " Остин Пауърс в Златния член ". Към празненството на Кейн се причислиха и други английски звезди, в това число комикът Дейвид Уолямс и телевизионната водеща Дениз Уелч. Това излиза наяве от фотоси и клипове, споделени в обществените мрежи.

Авторът и водещ Уолямс сподели кадри от празненството в Instagram, като добави: " Честит 90-ти рожден ден на именития сър Майкъл Кейн. "

В друга обява в обществените мрежи се вижда по какъв начин Кейн и Круз се смеят, до момента в който Уелч споделя смешка за потреблението на " олимпийски презервативи " от Кейн. " Такава чест е да бъда помолен от брачната половинка на Кейн Шакира да кажа няколко думи на 90-ия рожден ден на сър Майкъл Кейн! Той обича мръсни смешки, а както наподобява и Том Круз ", написа Уелч в Instagram.

На Круз се приписва заслугата за вдъхването на нов живот в Холивуд, откакто пандемията затвори киносалоните по света. След като отсрочи премиерата си с две години, с цел да изчака кината да отворят още веднъж, " Топ Гън:Маверик " стана най-касовият филм в кариерата на Круз. Филмът беше номиниран за шест Оскара, в това число за най-хубав филм. Печели Оскар за най-хубав тон, напомнят от CNN.

Въпреки че Том Круз не присъстваше персонално, приносът му към промишлеността беше почетен със скеч от водещия на Оскарите Джими Кимел. Той се появи на церемонията, преструвайки се, че взе участие във филмовия франчайз " Топ Гън ". Докато седи зад Круз в военен аероплан, Кимел смъква каска с надпис " Кюфте ". Круз го посъветва да катапултира от самолета, след което Кимел се появява на сцената с парашут.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР