Том Круз е един от най-атрактивните холивудски актьори, а външният

...
Том Круз е един от най-атрактивните холивудски актьори, а външният
Коментари Харесай

Холивуд лудна по тайната на Том Круз! Вижте защо е вечно мла...

Том Круз е един от най-атрактивните холивудски артисти, а външният му тип, който съвсем не мърда с годините, е тематика на диалози през последните години. Много се говореше, че си е направил естетични корекции и че е почнал да прекалява с инжектирането на ботокс в лицето, с цел да " резервира младостта ".

Източник от обкръжението на артиста обаче обществено съобщи, че той употребява напълно други процедури, с цел да наподобява млад.

„ Том не си прави ботокс или интервенции, само че обръща огромно внимание на всички нови естествени лекувания. Наскоро той стартира да опитва с отнасяне с птичи изпражнения, по-специално с такива на славей, което му беше предложено от холивудски другар, и резултатите са фантастични “, сподели източникът пред HuffPost.

„ Том не счита, че маската с птичи изпражнения е необичайно лекуване. Всъщност той показва, че има доста по-луди и необикновени моди за хубост “, добави източникът.

Освен Круз, на процедурите са се подложили още Дейвид и Виктория Бекъм.

Базираният в Ню Йорк естетик Шизука Бърнстейн сподели, че „ изпражненията от славей работят като ексфолиант, който отстранява замърсяванията и придава искра “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР