Том Ханкс предизвика безпокойство сред феновете си, когато с мъка

...
Том Ханкс предизвика безпокойство сред феновете си, когато с мъка
Коментари Харесай

Том Ханкс притесни феновете със здравословното си състояние

Том Ханкс провокира безпокойствие измежду почитателите си, когато с тъга съумя да овладее треперенето на ръката си. е в разгара на рекламен ураган за биографичния филм на Баз Лурман за Елвис Пресли, в който носителят на “Оскар” е в ролята на управител на артиста.

Лурман, който е роден в Сидни, провежда австралийска премиера в град Голд Коуст, на 50 благи южно от Бризбейн, където се организират фотосите.

30-годишният Остин Бътлър, който извършва ролята на Краля, участва на събитието дружно с Ханкс.

“Няма по-добро място на света за снимане на филм от това тук, в Голд Коуст “, сподели Ханкс с микрофон в дясната ръка и лява ръка в джоба.

“Снимал съм филми в Мароко, Лос Анджелис, Ню Йорк, Сиатъл и Берлин. Никой от тях няма това, което има Голд Коуст, и какво е то? Две думи. В нито един от тези градове няма Дан Мърфи. Собственикът е човек, който опознах много добре”, показа той, визирайки веригата магазини за алкохол Dan Murphy’s.

Докато ръката му трепереше, Ханкс се опита да я управлява, като сложи лявата си в долната част на микрофона, под дясната. Актьорът също по този начин се опита за малко да смени ръцете си.

Публиката като че ли не видя това, защото Ханкс ги зарадва, заявявайки: “Прекарахме си безусловно превъзходно с всички вас. Има нещо в хората и мястото на Голд Коуст, което кара всички да се разхождат с решително изражение на лицето. Ние бяхме част от това. Вашата убеденост, наслада и предпочитание за живот проличаха в нашия филм. В лицето на Баз Лурман имате превъзходен предприемчив златен наследник, който обича Австралия повече от кенгурутата, повече от Дан Мърфи”, акцентира Том.

Ханкс изигра ролята на боец от Втората международна война с посттравматично стресово разстройство в “Спасяването на редови войник Райън”, чиито ръце очевидно треперят поради големия стрес, който е претърпял. В един миг героят на Ханкс, капитан Милър, споделя на сержант Хорват, че треперенето “идва и си отива”. Хорват му дава отговор: “Може би ще би трябвало да си намерите нова работа. Изглежда, че тази към този момент не ви подхожда “.

След австралийската премиера Ханкс отпътува назад за Съединени американски щати, където филмът бе прожектиран в Грейсланд на 11 юни.

EXCLUSIVE: Fears for Tom Hanks’ health as he appears unable to control his shaking hand

— Daily Mail Online (@MailOnline)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР