Том Ханкс може да навършва 66 години след само няколко

...
Том Ханкс може да навършва 66 години след само няколко
Коментари Харесай

Том Ханкс не смята да спира

Том Ханкс може да навършва 66 години след единствено няколко месеца, само че най-малко за момента не мисли и да понижава темпото, с което работи.

През идващите няколко години ще го забележим в " Елвис ", акомодацията на " Пинокио " и Asteroid City. В момента е ангажиран и със фотосите на филма A Man Called Otto, основан на романа на Фредрик Бакман " Човек на име Уве ". 

Последно пък го гледахме в приключенската драма Finch, продуцирана от Apple TV+. Очевидно, стрийминг платформата e много удовлетворена от работата си с Ханкс, тъй като от Deadline разбираме, че двете страни са подписали дълготраен контракт.

Според него продуцентската компания на артист - Playtone, ще би трябвало да сътвори художествени и документални сериали за стрийминг платформата. Том Ханкс ще взе участие и в продължение на Greyhound - филмът за Втората международна война, за чиито права преди две години Apple TV+ заплати много милиони. 

Последното се оказа добър ход, тъй като филмът се трансформира в най-гледания на стрийминг платформата. Като цяло последните няколко години са много сполучливи за Apple TV+, тъй като комедийният им сериал Ted Lasso с Джейсън Съдейкис се радва и на огромна известност, и на много награди и номинации на премиите Еми.

Няма по какъв начин да не споменем, че и продуцираният от стрийминг платформата филм CODA завоюва Оскар на тазгодишната церемония.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР