Том Ханкс, който има навика да прави фотобомби на булки,

...
Том Ханкс, който има навика да прави фотобомби на булки,
Коментари Харесай

Том Ханкс пак изненада булка

Том Ханкс, който има навика да прави фотобомби на булки, нищо неподозиращи за звездната му непосредственост, още веднъж съумя да се разпише като VIP посетител на сватбено празненство, този път в Питсбърг.

65-годишният притежател на " Оскар " се причисли към булчинското празненство за фотоси пред хотел " Fairmont " в центъра на Питсбърг, до момента в който дамите се готвеха да се насочат към мястото на церемонията.

Булката, Грейс Гуолтни, разкри, че е била шокирана да види звездата от " Финч " пред носа си.

" Той сподели: " Хей! Аз съм Том Ханкс. Бих желал да си направя фотография с теб ". И аз незабавно замръзнах и започнах да се оглеждам. Не знаех какво да върша ", сподели тя пред KCRA.

Свтбеният фотограф Рейчъл Роуланд сподели пред " Pittsburgh Post-Gazette ", че групата девойки " почнала да крещи и била в потрес " след срещата. " Стана по този начин - шаферките излязоха от лимузината, подредиха се, тогава той се появи и театралничи с тях за фотосите и поздрави всички. Веднага по-късно изчезна крепко пушек по този начин, както се беше появил. Беше толкоз сладко и занимателно! ", разяснява тя.

Младоженката Грейс сподели, че била сигурна, че е той и поради разпознаваемия му глас.

" Изглеждаш толкоз красива. Толкова се веселя за теб " сподели ми той в ухото ", показа булката и показа още, че в този миг е мислела за " Toy Story " - Ханкс озвучава каубоя Уди в анимацията.

Булката била толкоз разчувствана от срещата, че побързала да опише на брачна половинка си Люк, преди да се оженят в " Carnegie Music Hall ". " Имахме миг преди церемонията, когато се молихме и се държахме за ръце и стояхме тил во тил, с цел да не се забележим. Казах: " Люк, преди малко се срещнах с Том Ханкс ".

Гуолтни знаела че артистът е в града, с цел да снима идния си филм, " Човек на име Ото ". Тя го назова " съвършеният артист ", който да играе основния воин, пенсионер, който завързва необикновено другарство със съседите си.

" Със сестра таман си говорихме какъв брой доста харесваме книгата. Беше полуда, говорихме за него и той се появи. Сигурна съм, че доста други булки от Питсбърг биха се радвали той да " бомбардира " фотосите им ", споделя тя.

Това не е първият път, когато Ханкс се трансформира в неочакван гост-знаменитост на женитба. През октомври той театралничи за фотоси с две дами, които се ожениха на плажа до кея Санта Моника в Калифорния.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР