Том Ханкс коментира сексуалните скандали в Холивуд пред Hollywood Reporter.

...
Том Ханкс коментира сексуалните скандали в Холивуд пред Hollywood Reporter.
Коментари Харесай

Том Ханкс за сексуалния тормоз: Навсякъде има хищници!

Том Ханкс разяснява половите кавги в Холивуд пред Hollywood Reporter. Актьорът показа, че не е сюрпризиран, когато научил за тях. „ Хищници има безусловно на всички места “, обяснил Ханкс пред изданието.

„ Има доста аргументи, които предизвикват хората да изкарват прехраната си. Създаването на филм е витален опит, който може да го направи извънредно благополучен. Можете да срещнете човек, с който изграждате близки връзки, можете да намерите същински другари. Но във филмовата промишленост има и тъмна страна.

Има хора, които пристигнаха в този бизнес, с цел да усетят властта. Те получават наслаждение, когато могат да си разрешат да имат подчинени “, сподели Том Ханкс.

Вълната за полов тормоз потегли откакто бе упрекнат Харви Уайнстийн. Оказа се, че един от най-влиятелните продуценти в Холивуд постоянно е прекрачвал границата с актрисите.

Последва скандал и с Кевин Спейси, а по-късно и с други продуценти и известни персони. Въпреки мащаба на абсурда, Ханкс изясни, че гледа с оптимизъм в бъдещето.

„ Късно ли е за смяна? Никога не е късно за смяна над себе си и над своето държание “, призна артистът.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР