Том Брейди и Жизел Бюндхен подадоха документите за развода си

...
Том Брейди и Жизел Бюндхен подадоха документите за развода си
Коментари Харесай

Том Брейди - открито след развода с Жизел Бюндхен

Том Брейди и Жизел Бюндхен подадоха документите за развода си и съумяха да го завършват единствено в границите на един ден. След цели 13 години брак те взеха общото решение да го разтрогнат.

Според източници на People, в началото раздялата за Жизел Бюндхен е била сложна, само че с времето е съумяла да си приспособи към по-различния си живот. Те разкриват още, че моделът е живеела независим живот от години, защото брачният партньор ѝ Том Брейди е бил ангажиран с професионалните си задължения като футболист.

" Тя не се опасява да прави нещата сама ", допълват източниците. А доказателство за думите им са точно разводът, който очевидно е бил иницииран от Жизел Бюндхен.

С оповестяването на новината за развода тя и Том Брейди споделиха, че главният им приоритет си остава грижата за децата им.

" Моят приоритет постоянно е бил и ще продължи да бъде нашите деца, които обичам с цялото си сърце ", написа Жизел Бюндхен в Instagram стори късно в петък, 28 октомври.

Сега, единствено няколко дни по-късно, Том Брейди за първи път приказва обществено след новината за развода. В шоуто на Sirius XM Let`s Go! той показа, че се е опитал да даде всичко, което може, на тима си, до момента в който се е справял с " персонални провокации ", написа People.

" Мисля, че има доста експерти в живота, които минават през неща, с които се оправят на работа и вкъщи ", споделя футболистът. Освен това той още веднъж набляга на това, че в този момент е концентриран върху две неща. Едното от тях е грижата за децата, а другото - да прави най-добре онова, което може, с цел да печели футболни мачове.

Том Брейди не крие, че му е по-трудно като е наясно, че разводът му с Жизел Бюндхен се " разиграва пред доста хора ", само че споделя по какъв начин превъзмогва и това:

" Всички имаме своите неповторими провокации в живота. Всички сме хора. Правим най-хубавото, което можем. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР