TollPass е цялостно решение, което обединява всички пътни такси на

...
TollPass е цялостно решение, което обединява всички пътни такси на
Коментари Харесай

Водещите световни компании ще предлагат толинг услуги за България чрез TollPass

TollPass е изцяло решение, което сплотява всички пътни такси на едно място - електронни винетки, маршрутни карти, автоматизиран толинг посредством GNSS бордово устройство или посредством GPS тракер. Заплащането на пътни такси е налично и посредством мобилно приложение, което може да се конфигурира и употребява гратис.

ТollPass е услуга, налична посредством онлайн платформата TollPass.bg, съобразена и разрастваща се съгласно потребностите на клиентите. Тол платформата предлага визуализация на маршрутите по дни и за всяко транспортно средство, бистрота на таксуването и доклади за салдото на контракта и придвижването по него, приемане в действително време на историята на потреблението им, история на пътуванията, интерактивност.

За основаването на TollPass " Интелигентни трафик системи " АД ангажира екип от над 100 души. Ползвана е експертизата освен на софтуерни експерти, само че и на финансисти, адвокати, счетоводни специалисти, като продуктът е съгласуван със спецификите на българскотозаконодателство и финансово-счетоводни условия. Това е голям размер от работа, зад който стои денонощен човешки труд и вложения.

Интегрирането на над 200 бизнес процеса и стартирането на услугата в доста къси периоди е посочено като най-голямо предизвикателство при реализацията на плана. Двойно повече време е лишило в други страни завършването на сходни планове.

Създадената от ИТС АД софтуерна инфраструктура и софтуерни артикули ръководят в действително време връзката сред системите на Агенция " Пътна инфраструктура ", банкови и финансови институции и системите на сътрудниците, които вършат тол таксуването още по-достъпно. TollPass се хоства в дейта центрове в Западна Европа на един от най-големите и сигурни снабдители на облачни услуги в света - Амазон и това подсигурява сигурността на тол платформата.

Лидерите в света на тола се довериха на българската компания " Интелигентни трафик системи " АД -Toll4Europe, TollTickets, DKV, AS24/Total ще оферират толинг услуги за България посредством тол платформата TollPass. Това разгласи изпълнителният шеф на " Интелигентни трафик системи " Станислава Арнаудова.

Тези сътрудници ще имат опцията да интегрират в своите местни системи и продажбата на маршрутни карти и винетки. Така те ще оферират и популяризират българските тол артикули непосредствено на европейския пазари клиентите имще се възползват от удобството да бъдат обслужвани от еднакъв снабдител в цяла Европа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР