Толкова време сте я чакали - първата ви интимна нощ

...
Толкова време сте я чакали - първата ви интимна нощ
Коментари Харесай

Седем начина да избегнем разочарованието от секса с нов партньор

Толкова време сте я чакали - първата ви интимна нощ с нов сътрудник. Как да извършите преживяването допустимо най-приятно и да избегнете недоразуменията?

Правило 1: не очаквайте чудеса
Да - точно идеализацията е най-прекият път към разочарованието. Опитвайте се да не се настройвате, че всичко ще бъде супер, хипер, свръх... Красивото долни дрехи е значимо, само че още по-важно е да установите непосредственост между тях.

Правило 2: никакъв алкохол
Много девойки си мислят, че алкохолът ще им помогне да се преборят със страха и неловкостта. Всъщност е по-вероятно спиртните питиета да ви слагат в с обстановка с неприятни последици, като да вземем за пример нежелана бременност. Освен това алкохолът притъпява чувствителността.

Правило 3: не прекалявайте с храната
Ако интимната среща е предшествана от сантиментална вечеря, отдайте желанията си на нещо леко - пилешко месо, салата, плодове. Тежките храни ще ви създадат мързеливи и апатични и единствената ви мисъл след изобилната вечеря ще е по какъв начин да си легнете... сама, в личното си легло.

Правило 4: бъдете скромни
Няма смисъл да се вършиме на велика съблазнителка и да упражнявате всички трикове, които сте научили от списанията. Повечето мъже са консервативни и им харесва те да поемат самодейността в играта на обезчестяване.

Правило 5: погрижете се за контрацепцията
Особено значимо предписание. Не си мислете, че това е обвързване на мъжа. Здравият разсъдък е безусловно наложителен и няма място за терзания какво ще си намерения той, в случай че вие извадите презерватив от чантата си. Здравето ви е по-важно от всичко!

Правило 6: обезвредете натрапниците
Уверете се, че сантименталната ви вечер няма да бъде прекратена от прибиращи се родители, телефонен звън, любопитна съседка...

Правило 7: закусвайте дружно
След първата любовна нощ е отлично да се разсъните един до различен и да закусите дружно. Този жест ще ви сближи и ще се трансформира в причина да продължите връзките си. Можете да закусите напряко в леглото или пък в близката сладкарница, не е значимо мястото, а интимното чувство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР