Толкова свикнахме все за Мелания Tръмп да говорим, че като

...
Толкова свикнахме все за Мелания Tръмп да говорим, че като
Коментари Харесай

Къде изчезна Мелания Тръмп

Толкова свикнахме все за Мелания Tръмп да приказваме, че като я няма близо месец, и започваме да се тормозим какво става. Последната изява на Първата дама бе по коледните празници , по-късно ни зарадва с новогодишно селфи, а след това - изчезна вдън земя.

Не за първи път Мелания се скрива от медийното внимание за няколко седмици. От една страна, това е разумно, когато няма публични задължения. Но през по-голямата част от времето все съумява да се набие на очи с някой тоалет, даже сякаш несъзнателно.
 Снимка 401938

Предишния път, когато госпожа Тръмп изчезна за близо месец, се заприказва, че се е наложило да й бъде направена интервенция, от която се възвръща. Сега обаче сходна информация няма, и по-добре.

Преди дни Мелания е пристигнала във Флорида с държавния аероплан. И таман взехме решение, че до момента в който американското държавно управление е в рецесия, Първата дама прекарва дните си на мира в имението на фамилията Мар а Лаго, и тя реши да ни опровергае, публикувайки две фотоси на Белия дом , затрупан със сняг.

❄️❄️❄️ @WhiteHouse pic.twitter.com/VxGFzETv95
— Melania Trump (@FLOTUS) 13 януари 2019 година
Според говорителката й Стефаши Гришъм, госпожа Тръмп употребява първия месец от годината, с цел да възнамерява идните до края на 2019 година задължения. След като държавното управление спря работа, Мелания приключи едно от постоянните си отговорности - да развежда групи гости в Белия дом. Сега такива просто няма, написа Vanity Fair.
 Мелания Тръмп, един кожен панталон и следващият фешън гаф
Мелания, къде ти е панталонът

Първата дама със секси гаф

На 20 януари Мелания още веднъж употребява Twitter, с цел да подсети за себе си и за двете години, които са минали от встъпването на Доналд Тръмп в служба. Тя показа, че за нея е чест да служи на тази " велика нация " и добави кадър от танца й с Доналд след инагурацията.
 Снимка 401962

А през вчерашния ден, 22 януари, съпрузите имаха годишнина от сватбата си през 2005 година Е, по този мотив Първата дама се въздържа от постове...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР