Толкова сте се възбудили, че нямате време да се доберете

...
Толкова сте се възбудили, че нямате време да се доберете
Коментари Харесай

Три пози за горещ секс

Толкова сте се възбудили, че нямате време да се доберете до леглото? А може би нямате въодушевление за акробатични осъществявания и просто желаете да се отпуснете на дивана за едно бързо. Така или другояче, ето кои са най-хубавите пози за „ диванен секс “.

3 пози, които вършат секса на дивана още по-страстен

1. Мисионерска поза

Добрата остаряла мисионерска поза е чудесно пригодена за диванен секс. Възглавница под дупето – а такива има на канапето колкото щеш – и готово. Тази поза сближава оптимално и в директен, и в метафоричен смисъл. Хубавото в нея е точно нейната обикновеност.

2. Поза лъжички

Ясно е, че поради неналичието на място множеството дивани не подготвят към продължителни любовни игри. Но има една поза, в която може да се сгушите комфортно един в различен – позата лъжички е извънредно мързелива и носи фантастични чувства. Страничното навлизане е изключително надълбоко и доставя необикновено наслаждение на дамата. Хубавото е, че може да обръщате главите си и да се целувате по време на акта.

3. Секс люлка

Какво ще кажете, в случай че за многообразие се полюшвате по време на оргазма? Спокойно, няма да ви се завие свят. Седнете един против различен – дамата се подпира на ръцете, повдига таза, сгъва коленете и разтваря крайници. Мъжът е коленичил сред тях и съвсем е седнал обратно на събраните си крайници. Тя увива краката си към неговите, той прониква в нея и двамата образуват нещо като люлка. Внимание: дамата дефинира ритъма!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР