Толкова смешен, жалък и безсмислен вот в живота си не

...
Толкова смешен, жалък и безсмислен вот в живота си не
Коментари Харесай

Каракачанов: Толкова смешен и жалък вот не съм виждал!

Толкова комичен, презрян и неправилен избор в живота си не съм виждал. Така министърът на защитата Красимир Каракачанов изрази възмущението си пред публицисти в Народното събрание след дебата за вота на съмнение против държавното управление.

„ В представянето на претекстовете за вота нямаше безусловно нищо съответно с изключение на общи приказки. След това чухме мъдри мисли на лекар Ахмед Доган, а не остана време лекар Каракачанов да се изкаже. След това чухме от един народен представител от „ Воля “ с гел по главата по какъв начин Марешки дупки ли запълвал, с два петела ли спал… Не знам това зоофилия ли се назовава или по какъв начин се назовава чисто научно. Представителите на опозицията нямаха нито един сериозен мотив.

"Аз се бях подготвил за всяка от 9-те им тези от претекстовете. Когато някой нищо не ти споделя, по какъв начин да им отговоря? ", изясни Каракачанов, защитавайки се за какво не е излязъл на парламентарната естрада.

"Има си психиатри и сексолози, не може военният министър да приказва за петли ", безапелационен бе той във връзка на протеста на "Воля " на вота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР