Толкова месеци се говореше за тях, а ето че вече

...
Толкова месеци се говореше за тях, а ето че вече
Коментари Харесай

Apple AirPods Pro и всичко за новите слушалки на Apple

Толкова месеци се говореше за тях, а не щеш ли към този момент са тук - новите AirPods Pro слушалки на Apple (които имат всичко, което липсваше от общоприетите AirPods).

А AirPods Pro ни сграбчват незабавно - с променения си дизайн и с по-компактна форма, които вършат слушалките по-незабележими и по-стабилни от предходните модели.

Частта, която влиза в ухото, към този момент е със силиконов накрайник, като от Apple оферират общо три размера, от които да избираме.

Всяка от слушалките е оборудвана със специфичен отвор, който контролира налягането в ушния канал, тъй че компактно прилепващият силикон да не основава неприятно чувство.

Една от огромните новости при AirPods Pro e съществуването на технология за уединяване на страничните шумове, която разчита на два микрофона, с цел да отделя оптимално дейно непотребните звуци.

От Apple обаче са добавили и Transparency Mode, с който можем да запазим потока на избрани звуци, с цел да избегнем нелепи или рискови обстановки, когато сме на открито.

Така да вземем за пример слушалките могат да позволяват звук от трафик, в случай че караме колело, или пък да ни разрешават да чуваме известия за полета ни, когато чакаме в някое летище.

Adaptive EQ технологията пък автоматизирано настройва ниските и междинните честоти на звука от слушалките, като ги приспособява особено за формата на нашето ухо.

AirPods Pro разполагат с H1 чипа, който видяхме в последните Beats модели, интегрират със със Siri и оферират Audio Sharing.

Променената форма е отразена и в изменена кутийка за предпазване и зареждане, която е по-компактна от тази на предходните AirPods и може да добави до 24 часа живот на батерията в AirPods Pro.

Самата тя устоя на към пет часа музика и към четири часа и половина, в случай че шумоизолиращата технология е включена.

Както можем да чакаме от Pro модел на Apple, новите слушалки са по-скъпи от старите и костват 250 $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР